De tomaten-paprikasaus als omhulsel voor de gnocchi en een mooie manier om zoon-lief zijn dagelijkse portie groenten ongemerkt op te laten eten. Ik fruitte eerst een ui en knoflook in de olijfolie aan en voegde daarna vijf rijpe bio trostomaten en een paprika toe. Bracht dit op smaak met droge oregano, peper en zout. Goed laten garen en daarna gepureerd met de staafmixer. Gnocchi gekookt en in de saus laten glijden. Nog even verwarmen en voila gnocchi met tomaten-paprikasaus. Daarna in een ovenschaal over gedaan, afgemaakt met een goede laag kaas en onder de grill een knapperig korstje laten vormen. Altijd lekker met brood en dikke lepel verse pesto.
Ingrediënten:
- Gnocchi voor 4 personen
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- Gedroogde oregano
- Snuf zout
- 3 draaien met de pepermolen
- 5 rijpe bio trostomaten
- 1 rode paprika
- Parmezaanse kaas
Geef een reactie