Zoeken op ingrediënt, kruid of recept

  • Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Volbord

waar creativiteit het enige recept is

  • Gertrude kookt & Bregje bakt
  • Gov
  • Leegbord illustratief ontwerp
  • Uit Gertrude’s tuin
  • over Volbord
    • Samenwerken

Paprika salami Pizza

16 maart 2019 By Uit Bregje's keuken Reageer

Pizza salami paprika

Mr Igel in Venetië als gondelvaarder op weg naar de pizzeria voor pizza salami paprika. Jobs inspiratie was het bezoek van Jamie Oliver aan Venetië.

Ingrediënten voor 4 pizza’s
  • 1 x recept van pizzadeeg
  • Bloem, om het deeg uit te rollen
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 teen knoflook, gepeld
  • 1 rode ui, gepeld en in hele dunnen ringetjes gesneden
  • 200 gram salami
  • 1 paprika, zaadlijsten verwijderd en in dunne reepjes gesneden
  • handje kappertjes
  • zakje gemalen kaas

Zo maak de pizza!

  1. Verwarm de oven voor op 240 graden.
  2. Verdeel het pizzadeeg in vieren, en rol het deeg met een deegroller uit. Dit gaat natuurlijk plakken, gebruik daarvoor de bloem om plakken te voorkomen.
  3. Pureer met een staafmixer de tomaten in blik met de knoflook.
  4. Smeer de pizza’ in met deze super snelle-tomaten-saus.
  5. Beleg de pizza’s met het ui, paprika, salami en kappertjes.
  6. Bestrooi tot slot de pizza’s met kaas.
  7. Bak de pizza’s in zo’n 12 – 15 minuten gaar!

Ciao! Job

Het grote pizzadossier

Geïnspireerd door Job om ook eens pizza’s te bakken? Bekijk dan een het grote pizzadossier voor meer soorten pizza’s en handige tips!

Categorie: Gertrude kookt & Bregje bakt

Vorig bericht: « Een betoverend kruidige soep
Volgend bericht: Échte Franse uiensoep »

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Current Month

december, 2023

Categorieën

Uit Gertrude’s tuin

Gov

Gertrude kookt & Bregje bakt – Siciliaans

Gertrude kookt & Bregje bakt

Bregje bakt & Gertrude kookt

Auteursrechten

Overnemen van recepten voor niet-commerciële websites is toegestaan, mits met bronvermelding en plaatsing van een link naar het betreffende artikel op onze weblog. Commerciële websites dienen vooraf contact met ons op te nemen. Foto’s en illustraties   mogen niet worden overgenomen!

© 2023 Volbord

X