Zoeken op ingrediënt, kruid of recept

  • Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Volbord

waar creativiteit het enige recept is

  • Gertrude kookt & Bregje bakt
  • Gov
  • Leegbord illustratief ontwerp
  • Uit Gertrude’s tuin
  • over Volbord
    • Samenwerken

Het grote pizza dossier

13 november 2018 By Gertrude Reageer

Het grote pizza dossier

Dit dossier bestaat uit allemaal eerdere blogs die iets te maken hebben met het bakken van huisgemaakte pizza’s. Zodat je alle informatie handig op een rijtje hebt!

  • Pizza met tonijn
  • Pizza salami paprika
  • Pizza met zoute visjes
Bregje’s pizza tips

Bregje heeft een speciale liefde voor de Italiaanse keuken, vooral als het om pizza’s gaat! Die liefde gaat zo ver dat ze naast een pizzasteen ook een houtoven in de tuin heeft, dat alles om de lekkerste pizza’s te bakken. Hier haar pizza-tips die ze door de jaren heen heeft verzamelend.

  1. Vind hier het recept voor een echte traditionele Napoliaanse pizza. Dit is het standaard recept uit Napels wat Bregje altijd gebruikt.
  2. Voeg eens een flinkje klont (75 gram) zuurdesem toe met zo’n 2 gram gist, aan 500 gram bloem. Je deeg zal nog lekkerder zijn!
  3. Geef geld uit aan een goede pizzasteen. Bregje zelf geeft de voorkeur aan deze pizzasteen van Weber.
  4. Bregje’s Saus tip: Pureer 1 blik gepelde tomaten met 1 teen knoflook. Niet koken of pruttelen, maar gelijk gebruiken.

Categorie: Brood, Gertrude kookt & Bregje bakt

Vorig bericht: « Lasagne met hoed
Volgend bericht: Soep van pompoen met steranijs »

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Current Month

oktober, 2023

Categorieën

Uit Gertrude’s tuin

Gov

Gertrude kookt & Bregje bakt – Siciliaans

Gertrude kookt & Bregje bakt

Bregje bakt & Gertrude kookt

Auteursrechten

Overnemen van recepten voor niet-commerciële websites is toegestaan, mits met bronvermelding en plaatsing van een link naar het betreffende artikel op onze weblog. Commerciële websites dienen vooraf contact met ons op te nemen. Foto’s en illustraties   mogen niet worden overgenomen!

© 2023 Volbord

X