Zoeken op ingrediënt, kruid of recept

  • Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Volbord

waar creativiteit het enige recept is

  • Gertrude kookt & Bregje bakt
  • Gov
  • Leegbord illustratief ontwerp
  • Uit Gertrude’s tuin
  • over Volbord
    • Samenwerken

Gevulde appel

25 september 2018 By Uit Bregje's keuken Reageer

Gisteren vond ik in de kringloop deze appelstoofpot van het Poolse merk Bunzlau, en natuurlijk heb ik het meteen uitgeprobeerd. Hierbij het recept:

  • 1 appel, geschild en doorboord
  • Handje rozijnen
  • Snuf kaneel
  • Snuf suiker
  • Handje gehakte noten
  • Snuf vanille poeder
  • 1 eetlepel honing
  • Paar druppels citroen

  1. Vul de appel met een mengsel van alle bovenstaande ingrediënten.
  2. Bak vervolgens de appel zacht en gaar zo’n 30 minuutjes op 180 graden.
  3. Heerlijk met zelfgemaakte custard!

Ps. Ik Heb de appelpot inmiddels weer verkocht ?

Categorie: Gertrude kookt & Bregje bakt, Toetjes

Vorig bericht: « Dahl met curry
Volgend bericht: Pittige borrelnootjes »

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Current Month

september, 2023

Categorieën

Uit Gertrude’s tuin

Gov

Gertrude kookt & Bregje bakt – Siciliaans

Gertrude kookt & Bregje bakt

Bregje bakt & Gertrude kookt

Auteursrechten

Overnemen van recepten voor niet-commerciële websites is toegestaan, mits met bronvermelding en plaatsing van een link naar het betreffende artikel op onze weblog. Commerciële websites dienen vooraf contact met ons op te nemen. Foto’s en illustraties   mogen niet worden overgenomen!

© 2023 Volbord

X