Zoeken op ingrediënt, kruid of recept

  • Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Volbord

waar creativiteit het enige recept is

  • Gertrude kookt & Bregje bakt
  • Gov
  • Leegbord illustratief ontwerp
  • Uit Gertrude’s tuin
  • over Volbord
    • Samenwerken

Dadelpasta

5 mei 2019 By Gertrude Reageer

Dadelpasta

Dadelpasta

Onlangs was ik bij een kaaswinkel en daar spotte ik kleine potjes gevuld met een kaasdip. Dit bracht me op het idee om de dadels die ik nog had liggen te verwerken als pasta voor bij een kaasplankje. Deze dadelpasta in qua smaak in balans met deze kazen:

Hollands belegen, oude kaas, harde geitenkazen, abdijkaas, roomkaas, Gruyère, Blue Stilton.

Ingrediënten voor een ½  potje
  • 15 dadels (neem NaZ dadels, deze zijn absoluut de lekkerste; zie foto)
  • 1 eetl Mazzetti Aceto Balsamico (te koop bij de AH)
  • 1 eetl Condimento Aceto Balsamico ( te koop bij een delicatesse winkel)
  • 1 eetl Granaatappel siroop ( te koop bij een Turkse supermarkt)
  • 1 cm gember, geschild
  • Peper
Zo maak je de dadelpasta
  1. Ontpit de dadels en doe ze in de keukenmachine.
  2. Voeg de rest van de ingrediënten toe en blender alles tot een pasta.
  3. Breng op smaak met drie draaitjes peper uit de pepermolen.

Categorie: Bijgerechten, Gertrude kookt & Bregje bakt, Voor bij de borrel

Vorig bericht: « Tomatensalade
Volgend bericht: Brandnetel risotto »

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Current Month

september, 2023

Categorieën

Uit Gertrude’s tuin

Gov

Gertrude kookt & Bregje bakt – Siciliaans

Gertrude kookt & Bregje bakt

Bregje bakt & Gertrude kookt

Auteursrechten

Overnemen van recepten voor niet-commerciële websites is toegestaan, mits met bronvermelding en plaatsing van een link naar het betreffende artikel op onze weblog. Commerciële websites dienen vooraf contact met ons op te nemen. Foto’s en illustraties   mogen niet worden overgenomen!

© 2023 Volbord

X