Zoeken op onderwerp, recept of tag

  • Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Volbord

De overvolle verzameling van Gertrude

  • Grafische vormgeving & illustraties
  • Gertrude in de tuin
    • De Gertrudes Tuin
  • Gertrude kookt & Bregje bakt
  • Winkel
  • over

Citroen-mosterd dressing

16 juli 2020 By Gertrude Reageer

Deze friszure dressing pimpt meteen de eenvoudigste bladsalade op! Belangrijkste voor het maken van een dressing is dat je een goede olijfolie gebruikt. Dit is de drager van de dressing!

Olitalia – extra vergine olijfolie

Zelf gebruik ik de olijfolie van de Sligro en deze raad ik ook aan te gebruiken voor dressings ! En heb je geen Sligro pas? Je kent vast wel iemand die ZZP’er of iemand met een eigen bedrijf.. toch? Zelf ben ik mede-eigenaar van ontwerpstudio Papier Souvenir en heb zodoende een Sligro pas. Mijn zus Bregje die geen eigen bedrijf heeft komt zo nu en dan langs om te shoppen bij de Sligro.

Ingrediënten voor 200 milliliter (voor een salade van 6 personen)
  • 1 eetlepel dijonmosterd
  • 25 ml rodewijn azijn
  • sap van een citroen
  • 150 ml extra vergine olijfolie
  • 1 theelepel grof zeezout
  • snuf peper
Bereidingswijze
  1. Doe alle ingrediënten in grote schaal.
  2. Meng met een garde totdat een egale dressing.
  3. Bewaar de dressing in bijvoorbeeld een gebruikte jampot.

Categorie: Gertrude kookt & Bregje bakt, Sauzen, dressings & marinades

Vorig bericht: « Ricciarelli
Volgend bericht: Bruschetta met tomaat »

Lees Interacties

Huidproblemen?


Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Categorieën

  • E-mail
  • Instagram
  • Substack

Wekelijkse tuinupdate

Tags

Alchemie Brood De Arabische keuken De Franse keuken De Italiaanse keuken De Mexicaanse keuken De Oosterse keuken De tuin op tafel Kerst Koken met de Ecostoof Krachtkaart Mattemburgh Medicijnwiel Pizza Sinterklaas Spiritualiteit Vegetarisch Verjaardag Wereldgerechten

december

No Events

Volbord =

 

Bregje bakt & Gertrude kookt


 

 

Auteursrechten

Overnemen van recepten voor niet-commerciële websites is toegestaan, mits met bronvermelding en plaatsing van een link naar het betreffende artikel op onze weblog. Commerciële websites dienen vooraf contact met mij op te nemen. Foto’s en illustraties   mogen niet worden overgenomen!

Footer

Contact

Gertrude@volbord.nl
06-13618247
KVK: 56220847

Ontvang wekelijks een tuinupdate

© 2025 Volbord | Site by Volbord

X
Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technologieën om jouw ervaring op onze website te verbeteren, advertenties te personaliseren en analyses uit te voeren. Door onze website te blijven gebruiken, stem je in met het gebruik van cookies.