[G] Nog niet zo heel lang geleden schreven Bregje en ik een review over het culinaire tijdschrift Foodies. Bregje en ik besloten dat het veel leuker zou zijn om ook daadwerkelijk iets te doen met de inhoud. Daarom bakte ik (hoog uitzonderlijk) een super lekkere Tarte au citron van Tessa Kiros uit de Foodies. Ik ben zelf eigenlijk helemaal niet zo’n bakker (veel te eigenwijs en ongeduldig). Maar de verrassing en blijdschap was zo enorm groot toen ik de taart proefde, dat ik meteen vergat dat de taart bij poging 1 zelfs in schift was geslagen. Leer momentje dus, opstaan en op nieuw beginnen! !
Dat enthousiaste probeerde ik ook door te zetten op de website, schreef een review over foodies en maakte een zo veel lijkende foto van de taart. Zette het spul online, tagde @foodiesmagazine en @tessakiros en ging verder.
Echter foodies reageerde enthousiast op het bericht:
Wat leuk dat je een review over de foodies hebt geschreven. Daar zijn we hartstikke blij mee. Maar we zagen een hele oude foodies voorbijkomen en dachten meteen daar moet een moderne nog lekkere versie op tafel komen te liggen! Lijkt ons heel leuk deze naar je/jullie op te sturen. Groetjes namens foodies
Super leuk dus!
En wij kregen daadwerkelijk de foodies enkele dagen later in brievenbus. We spraken af dat Bregje een recept zou uittesten en ik de review zelf en het filmpje voor mijn rekening zou nemen. En dit is het resultaat.
Foodies – het fijne van eten – juni 2018
Top:
Wil je op de hoogte blijven van alle foodtrends, ben je bij foodies aan het juiste adres. En persoonlijk vind ik het echt heel leuk de manier waarop foodies boeken uitlicht. Het boek Lisboeta wat in dit nummer mooi en groots werd uitgelicht, werd ook besproken in mijn favoriete podcast Mangiare!. Dat herkenbare vond ik heel leuk!
Tip:
Van mij mag foodies best wat slordiger. Een beetje slordig is namelijk toch best gezellig?
Prijs: €5,95
Uitgave: Maandelijks
Recept:
In deze blog verteld Bregje haar kookervaring met het maken de Portugese rijstepap.
Geef een reactie