Dit dossier bestaat uit allemaal eerdere blogs die iets te maken hebben met het bakken van huisgemaakte pizza’s. Zodat je alle informatie handig op een rijtje hebt!
Bregje’s pizza tips
Bregje heeft een speciale liefde voor de Italiaanse keuken, vooral als het om pizza’s gaat! Die liefde gaat zo ver dat ze naast een pizzasteen ook een houtoven in de tuin heeft, dat alles om de lekkerste pizza’s te bakken. Hier haar pizza-tips die ze door de jaren heen heeft verzamelend.
- Vind hier het recept voor een echte traditionele Napoliaanse pizza. Dit is het standaard recept uit Napels wat Bregje altijd gebruikt.
- Voeg eens een flinkje klont (75 gram) zuurdesem toe met zo’n 2 gram gist, aan 500 gram bloem. Je deeg zal nog lekkerder zijn!
- Geef geld uit aan een goede pizzasteen. Bregje zelf geeft de voorkeur aan deze pizzasteen van Weber.
- Bregje’s Saus tip: Pureer 1 blik gepelde tomaten met 1 teen knoflook. Niet koken of pruttelen, maar gelijk gebruiken.
Geef een reactie