Een heerlijk gerecht voor lunch of avondeten:
Wat heb je nodig?
- Verse spaghetti
- Verse paddenstoelen zo’n 250 gram in plakjes gesneden
- Twee tenen knoflook, geplet en fijngehakt
- Twee eetlepels fijngesneden platte peterselie
- Olijfolie van een goede kwaliteit
- Peper en zout
En hoe maak je dit?
- Zorg voor verse pasta. (Zelf maakte ik dit gerecht met verse pasta)
- Snijd de paddenstoelen in dunne plakjes en bak die in goede olijfolie op hoog vuur bruin.
- Draai het vuur lager en voeg fijngehakte knoflook toe en fruit die even mee.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Kook ondertussen de verse pasta (bewaar wat van het kookvocht) en voeg de pasta als deze gaar is bij de paddenstoelen. Bak de pasta en paddenstoelen even samen. Voeg eventueel wat kookwater van de pasta toe en maak het geheel af met vers gesneden peterselie.
- Lekker met een straaltje olijfolie of zelfs wat truffelolie!
Buon appetito!
Geef een reactie