Mijn partner besloot eens de stoute schoenen in de keuken aan te trekken, en toverde zo dit heerlijke borrelhapje op tafel! Het was zo lekker dat de Geitenkaas in kribbe zeker een plek verdienen in ons online receptenboek. Deze borrelhapjes zijn overigens prima een dag van te voren te maken. Koud zijn ze overigens ook verrukkelijk!
Ingrediënten
- 200 gram dadels, ontpit
- 50 gram zachte geitenkaas
- 20 plakjes tomaat, dunne plakjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Frommel met twee theelepels de geitenkaas in de dadels. Heb je echt een hele zachte geitenkaas kan je dit natuurlijk ook in een spuitzak doen, dit voorkomt vooral vieze vingers en het werkt stukken schoner.
- Leg de plakjes tomaat over de dadel.
- Bak de dadels voor 10 minuutjes.
Meer borrel hapjes ? Vind hier meer recepten!
Geef een reactie